Hrana 

Nudimo jela bazirana na sezonskim namirnicama iz mora uz zastupljenost otočkih aromatičnih travama i začinskog bilja. 


 

 

 

 

 

 

Hladna predjela

  • Inćuni i sardele u savoru
  • Riblja pašteta
  • Namaz od maslina
  • Palamida u povrću

Topla predjela

  • Špageti rakovica
  • Špageti plodovi mora
  • Crni rižoto
  • Žuti rižoto od lošinjskih limuna  

Sviježa riba

  • Riblji pladanj
  • Morski pas u šugu sa pohanom kaduljom
  • Morski golub (lešo)
  • Riblji brodet sa palnentom

 

Meso

  • Janjetina na žaru ili pod pekom
  • Dalmatinska pasticada

Deserti

  • Torta od ružmarina
  • Krostata (prhko tjesto sa domaćom marmeladom )
  • Palačinke sa smjesom od maslinovog ulja i medom od kadulje                                          

 Dobar tek!


12.8.2009. (c) By Restoran Eki Artatore Design and poverd by Avatar CMS na vrh